I just wanna play…do you like to play? ;)

Dagarna förvandlas till nätter, nätterna blir till tidiga morgonar och så börjar det om- OCH som ni vet lever vi på nätterna och vi älskar era besök här hos oss på Club KINO!….Så frågan är…Vad gillar du? vad behöver du för att njuta och riktigt koppla av? Ge dig hän till någon annan helt fullständigt kanske verkar skrämmande – men litar du på din partner? Din älskare/älskarinna/vän- Den du väljer att ge dina vildaste fantasier åt? Vågar du utforska och leka lekar du aldrig tidigare provat? Kanske är det dags? Vad ska vi hitta på inatt?…Våra flickor älskar att leka….men det kanske du redan visste? ;)

Kanske ses vi snart? ;)….Kenzie

 

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

skakande rumpor och gungande bröst…

Att se en kvinna dansa är nästan magiskt. Hur alla hennes former och kurvor rör sig. Hur brösten gungar och den runda och härliga rumpan skakar i takt till musiken. Det långa håret fladdrar kring hennes kropp och höfterna vickar i eggande rörelser. Hon åmar sig på golvet och fäster sin blick i din och klär av dig med blicken. Hon särar sakta på benen så du nästan ser in i hennes kärleksgrotta.

Det är ett riktigt bra förspel – att dansa för mannen du vill ska förföra dig och sedan slita av dig kläderna. Han blir med all säkerhet vild av lust.

Det är just det vi gör här på Club KINO – vi dansar, eggar upp och förför. Allt för att du ska känna dig speciell och älskad.

 

XOXO

Sandy

Publicerat i Uncategorized | Stängt för kommentarer

There are devilish thoughts even in the most angelic minds…

Då är påsken över och ledigheterna förbi…men en dag kvar – underbara sköna söndag!  En dag att ägna åt sig själv och bara njuta! Vad ska du hitta på? Ska du besöka oss ikväll? 

Du vet….vi har pratat om det förut- att göra något extra trevligt den där söndagen- göra något åt  fantasierna som cirkulerar i huvudet- ha något extra spännande att tänka tillbaka på när du är på väg till jobbet måndag morgon ;) Alla har vi fantasier….vilken är din? 

Kenzie 

 

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Dessa underbara trosor…

Är du en tros-fantast eller föredrar du att tjejer är helt utan? Själv tycker jag det är supersexigt när killen biter tag i min string, drar den åt sidan med munnen och sedan börjar smeka mig eller stoppar in den. Eller helt enkelt bara river sönder dem. Åh så manligt och hett!

Föreställ dig ett par tunna tunna trosor som är nästan genomskinliga så man  anar skåran både  fram och bak. Upplevelsen höjs ytterligare en nivå när hon särar på benen och man ser rakt in genom det tunna tyget. In i härligheterna.

Många män gillar använda trosor – att dofta på dem och känna kvinnans söta doft i tyget. Känna det tunna tyget runt fingrarna. Att blunda och föreställa sig den sexiga tjej som haft dem på sig. Föreställa sig vad man skulle vilja göra med denna kvinna. En perfekt snuskig fantasi…

 

XOXO

Sandy

 

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Jag finns här för din tillfredställelse…

Igår hade jag en ledig dag. Hela dagen. Det händer inte så ofta då jag oftast vill jobba och mysa med mina tjejer. I alla fall så stannade jag inne och var naken. Det är bland det bästa jag vet. Att känna den svala luften på min hud, känna hur bröstvårtorna blir styva och hur huden på rumpan knottrar sig.

Efter att ha ätit frukost naken blev jag lite sugen på att smeka mig själv så jag öppnade upp persiennerna, öppnade fönstret och la mig i soffan.  Solen sken in rakt på mig och den kalla luften som svepte in gav mig sköna rysningar ihop med min lust. När jag höll på som bäst såg jag att min snygge granne i min egen ålder smygtittade på mig och gjorde det skönt för sig själv. På ett hetsigt och frenetiskt sätt, vilket tydde på att han verkligen gillade det han såg. Jag log mot honom och slickade på mina fingrar och särade på benen lite extra….

 

XOXO

Sandy

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Have you meet our Playboy bunnies? ;)

 

Hej mina älsklingar! Glad påsk! Dags att flyga till blåkulla – eller- varför inte passa på att  titta in hit till oss på Club KINO nu under påsk ledigheten? Göra något kul av denna långhelg och träffa en massa sexiga små playboy bunnies som bara längtar efter att få ta hand om er härliga män? För erkänn- vad vill du egentligen ha i Ditt påskägg? ;) ….

Glad påsk från oss! Här kommer en  massa sköna bilder på Debbie från natten- och så hittade jag ett par på vår underbara lilla Tess också! Många många tjejer väntar på DIG! Kom kom kom! :) Kenzie

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Taggat , , , , , | Stängt för kommentarer

3 nakna tjejer – allt kan hända.

Hej lovers. Igår hade jag en härlig trekant med två tjejer jag träffade på gymmet. Vi bastade ihop efter träningspasset och alla satt nakna och började nyfiket titta på varandra. De var båda mörkhåriga med långt hår ned till rumpan och de var väldigt vältränade. Den ena hade stora och runda silikonbröst och den andra hade uppnosiga a-kupor. Den ena var helrakad och den andra hade sparat en liten sträng på musen. Väldigt snygga och heta med andra ord. Den ena tjejen frågade om jag ville se henne ge den andra tjejen oralsex och ja, det ville jag verkligen. Efter att hon fått en skön orgasm började vi hångla alla tre och smeka varandra och det ena ledde till det andra och till sist hade alla tre fått flera häftiga orgasmer.

Jag har ju alltid sagt att träning är bra för hälsan :)

 

 

 

Nu håller jag på att göra mig klar inför en natt här på KINO – är supertaggad och jag älskar att inte veta vad natten kommer att bjuda på.

XOXO

Sandy

 

 

 

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

A new weekend is coming up!


22 (!) otroligt sexigt heta flickor har du haft möjligheten att träffa om du besökt oss denna fredagnatt…var du här? Mmm så där härligt skön start på kvällen- började lite lugnt, hann umgås och mysa med mina kära kollegor innan alla härliga gäster började rulla in. Ni vet- man tar en kaffe i loungen, det doftar gott av all parfym – det sminkas, testas kläder. Överallt ser man lättklädda och nakna kroppar springa omkring. Någon tränar lite rörelser kring stången på scen – musiken igång- Alla är på glatt humör och vi är laddade för att låta natten dra igång!

Hur gör ni för att hamna i rätt stämning?  Hoppas vi ses ikväll iallafall ;)

Glöm inte att vi ställer om klockan inatt- natten till söndag. Vi ställer fram klockan- och- nästa vecka startar påsken – då har vi många små playboy bunnies som hoppas få besök  ;) 

Kisses! Kenzie 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Sjuksköterska, nunna eller

Vad tänder du på? En sexig sjuksköterska i en vit, kort och lätt genomskinlig dräkt som varsamt tar din puls och sakta smeker din kind? En sträng ung nunna vars långa och svarta dräkt döljer en helt naken kropp med yppiga bröst som bara ropar efter beröring? Eller kanske en lydig/olydig skolflicka där du är läraren som förför?

I kväll är det kostym-kväll här på Club KINO och vad du än tänder på eller drömmer om så finns de flesta här. Möt sjuksköterskan, skolflickan, hushållerskan, lady domina och många fler. Jag lovar att det blir en eggande natt med många erotiska möten.

 

Jag hoppas vi ses, vi väntar på dig.

Puss

Sandy

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

I just love to se you sitting there and let me do my thing…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natten går mot sitt slut och än är lokalen fylld med gäster – gäster som har fått sett dans hela natten lång-  Av Sasha- av Amelia , Lexie, Amida, Claudia, Malin, Kim, Didi -listan kan göras lång för massor av  sexiga tjejer har jobbat inatt! Många män har besökt oss och kanske  upplevt sin  första lapdance – Skön start på besöket inte sant? ;) Kanske kommer ni tillbaka redan ikväll? Lovade ju ett litet klipp med Sasha så –  enjoy babes :*

Kisses! Kenzie

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer