Har du sett oss på stan?

Gillar du bilar lika mycket som du gillar sexiga tjejer? Jag älskar bilar! Eller- jag gillar väl kanske männen bakom ratten mer ;) men en läcker bil kan ju utan tvekan bidra till attraktionen… Har du sett våra bilar rulla omkring på stan? Gula faran- liten , söt och oskyldig… Så har vi vår nya stjärna- En 2 meter bred Hummer som gör sin storslagna entré på Stockholms gator! Håll utkik! Snart kanske du har turen att få se oss tjejer åka omkring med små presenter till er;) 

Puss& kram – Hoppas ni haft en spännande helg! ;) Kenzie

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Vi älskar alla män!

Här på Club Kino får vi inte nog av alla er snygga, sexiga och sköna män som kommer hit. Jag brukar spana in en favorit när jag dansar och skyndar mig sedan fram till honom för att krypa upp i knät och mysa. kanske gnida rumpan lite mot hans kön, för att visa att jag vill ha honom. Det är ju därför vi jobbar här: för att behaga män och för att få leva ut våra allra vildaste fantasier. Jag har egentligen ingen speciell typ av kille jag gillar utan tänder på blickar. Om en man tittar på mig på rätt sätt när jag dansar kan jag nästan komma och när jag särar på benen för att åma mig runt stången så ser man de våta fläckarna på trosorna…..

 

Jag tycker att du ska komma hit ikväll och se om det kanske blir du som får ta del av det våta.

XOXO

Sandy

 

 

Publicerat i Uncategorized | Stängt för kommentarer

Jag älskar när stringen skaver mot klittan.

Jag har nästan alltid på mig string (när jag inte har det är jag naken) och jag har alltid för små string på mig på jag fullkomligt älskar när de skaver mot klittan och i rump-skåran. Brukar be män att dra tag i stringen så det skaver till extra hårt. Då blir jag så våt att det riktigt droppar från trosorna.

 

Läderstring skaver skönast men ibland när jag känner mig riktigt kinky sätter jag på mig trosor där själva stringen är gjord av en kall metallkedja eller pärlor som gnids fram och tillbaka. Extra skönt är det att bli slickad samtidigt som trosan gnids mot klittan. Dubbelt upp så att säga.

XOXO

Sandy

Publicerat i Uncategorized | Stängt för kommentarer

Bara en fantasi? Eller mer än så?…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visste du att 72 procent av alla män erkänner att de har fantiserat om sina arbetskamrater? Om du bara visste vad jag har fantiserat om här på Club Kino! :) Tänk dig att  varje natt du jobbar omges av alla dessa sexiga tjejer, som bara älskar att visa upp sina kroppar, som rör sig och dansar i takt till musiken med ett självförtroende som gör dem så sjukt omeotståndliga…

Här har du möjligheten att möta din fantasi- men även att träffa nya du inte visste fanns! Kvinnorna som vet vad dom vill ha- som vet hur de ska få dig att le och plocka fram det du håller tillbaka om dagarna….

Nu kommer hösten- Och visste du…att den mest upphetsande tidpunkten och årstiden för mannen är på morgonen och  under hösten ;) Just sayin…

Hoppas vi ses i veckan som kommer- eller kanske redan ikväll? Pussar Kenzie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

High heels make me feel so…

Sist berättade jag lite kort om våra Dominor, har du varit här än? Har du träffat någon av våra sexiga tjejer och låtit dig domineras? ;) Om ni inte missat det så råkar vi kvinnor älska skor- för att inte tala om High heels! Har du testat att låta någon gå på dig med ett par sylvassa höga klackar? Känslan att stiga upp på en varm manskropp som lägger över allt ansvar på mig…Du är helt i mitt våld nu och jag njuter- njuter av känslan att ha makten – precis som du njuter av vetskapen att du inte har något att säga till om…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så nästa gång du ser ett par höga klackar på stan – Vad är det första du tänker på? ;)  

Puss och tack för denna helg alla sexiga män därute!

 

 

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Hon kissade på mina tuttar..

Ni som följt mina inlägg vet att jag brukar leka med en av mina kollegor. Vi brukar slicka och göra det skönt för varandra innan vi ska jobba så vi båda är avslappnade och sugna på mer, inför jobbnatten.

Vi har inte jobbat ihop på ett tag så vi var rejält sugna på varandra när vi sågs igen ikväll. Hon drog in mig i ett av privatrummen, drog ut ett latexlakan på sängen och la mig naken på det. Hon ställde sig gränsle över mig och samtidigt som  hon smekte min mus kissade hon på mina bröst. Det varma kisset rann längs med bröstvårtorna och ned för hela min kropp.

 

Jag har aldrig blivit kissad på av en tjej innan och jag måste erkänna att det var väldigt upphetsande. Nu är vi redo för en skön jobbnatt och jag hoppas vi ses.

XOXO

Sandy

Publicerat i Uncategorized | Stängt för kommentarer

Din Domina…

Har du träffat dom?Tjejerna som älskar att dominera – som sätter dig på plats, säger åt dig vad du ska göra,- makten är inte längre i dina händer…

Är du mannen som vanligtvis styr i hemmet och på jobbet? Som alltid har kontrollen och bestämmer? Dags att släppa allt som har med kontroll att göra och överlåta det till någon annan min vän- Hon är din Härskarinna och och du är hennes undergivna…Har du testat?…

Kanske är det dags? ;) Kom och besök oss inatt…Pussar Kenzie

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

En skön trekant.

Drömmer du om saker du aldrig får tillfälle att uppleva? Hur skulle det vara att få bada med 3 skönheter som finns där för bara dig? Som tar hand om dig, får dig att glömma vardagen och bara njuta! Ett varmt och avkopplande bad, kall skummande champagne, bar hud, smekande massage, erotisk stämning…. Vad gillar du? Rödhåriga med samma färg på håret där nere? Brunetter, små och tighta asiater, kurviga mörkhyade, långa blondiner? Vi har alla sorter och alla är där för att behaga dig.

 

PS. Varför nöja sig med 3?! Du kan välja att ha det skönt med fler än så. Vi har dessutom en hel butik med sköna leksaker, slyniga strumpbyxor, underkläder, skolflicka-uniformer – allt du kan tänka dig för en skön stund med våra tjejer.

 

XOXO

Sandy

Publicerat i Uncategorized | Stängt för kommentarer

Nu är det slut på semestrarna!

Sådär ja….vardagen sätter in, semestrarna tar slut….Och ändå väljer ni att komma hit! Underbara män som förgyller våran vardag :) Eller vardag och vardag- här är aldrig den ena dagen den andra lik så vad är vardag egentligen?   Jag gillar ju när saker och ting sker lite oplanerat – Det är ofta då det händer! Om du är tillbaka i vardag och rutiner- våga släppa lite på dem -gör en vardagskväll lite mer spännande – titta in hos oss! Hela veckan har vi haft massa besök och jag hoppas att ni haft det lika trevligt som vi! Och att vi ses snart igen….För om du vågar släppa dina fantasier så kanske jag visar några av mina för dig…;) 

Puss! Kenzie 

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Oh baby I wan`t you in the room…

Somliga gillar att visa upp sig- andra inte. Här på Club Kino älskar vi det! När du kliver innanför dörren  till klubben möts du av alla sexiga tjejer som längtar efter att få din uppmärksamhet och om möjligt- visa dig ännu mer av vad du redan ser… När jag var utomlands för ca ett år sedan var jag tvungen att besöka en strippklubb och se hur det fungerade där…Jag hann inte så mycket längre än till baren innan jag hade en hand på mitt ena bröst och den andra på rumpan i ett fast grepp- bakom mig slingrade sig en het kropp och viskade i mitt öra ” Oh baby i wan´t you in the room…”  Mmm… det var en upplevelse jag aldrig kommer glömma och hoppas hon är kvar när vi åker dit igen-Minnen lever kvar och jag hoppas vi får möjligheten att ge dig något att minnas ;)  

Puss! Kenzie 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer