Little Miss can´t behave… ;)

Här hittar du dom…Stockholms sexigaste och syndigaste flickor som älskar allt som har med män att göra! ;) Nätterna fullkomligt älskar vi för det är då vi ses..ingen natt blir någonsin den andra lik – man vet aldrig vad som väntar och det är också det som gör det hela så spännande…många nya ansikten men också många som kommer tillbaka- om och om igen! Love it- fortsätt så- kom hit och gör oss sällskap! Låt en söndag eller måndag bli till så mycket mer än en trist vardag- gör något extra kul av helgen – Hoppas ni haft lika trevligt som vi denna helg och att vi ses snart ;) Puss! Kenzie 


Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

And there she was, all dressed up. Just for him….

Ibland känner man spänningen ganska tidigt på kvällen. Man riktigt känner ur hans blick klär av en och hur han älskar det han ser. Jag tittar tillbaka och min blick riktigt bränner på hans kropp. Attraktionen oss två emellan är stark och erotisk. Han äter upp mig med blicken och jag låter det hända. I natt är det han och jag. Vi kan inte slita oss från varandra och det verkliga livet och vardagen är i natt ett minne blott – det som händer här är vår lilla hemlighet. Jag känner hur håren på mina armar reser sig när hans andedräkt blåser varmt och hett mot min hals. Hela rummet darrar av spänning…..

 

 

Välkommen till Club KINO!

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

And there she laid dripping with desire – waiting for his arrivel to calm her fire…

Are you man enough to handle our girls? When you visit us you´ll always meet a lot of sexy and sinful girls! The doors are open every night between 09:00 pm to 07:00 am! And here we are – waiting for you to arrive  so we have the opportunity to make your night to something special…

Hope to see you this week- I love all you sexy men that drops bye and give me the pleasure to please you- let me dance for you- strip my clothes of…And then I`ll like to have you for my own…maybe with a friend of mine so we can play with you together in one of our private rooms…

Kisses! Kenzie

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Heta frågor till Sandy.

God afton sockertoppar. Jag får ofta mails med personliga frågor så jag tänkte att jag skulle sammanställa några och låta er lära känna mig lite mer….

Hej Sandy, du verkar vara en go’ tjej med skinn på näsan. Jag undrar om du helst är dominant eller undergiven. Mvh Danne.

Hej Danne. Tack för komplimangen. Ja du, det beror lite på. Ibland är jag verkligen på ett dominant humör och vill piska och koppla men ibland älskar jag att vara den undergivna. Det beror lite på killen. Vill han gaga mig är jag helt med på noterna.

Du verkar ha snygga tuttar, vilken storlek har du?

Tack. Jag har 70 F, Alltså väldigt stora.

Du ser olika ut på bilder. Vilken hårfärg har du? /Nico

Vet du vad Nico?! Jag färgar håret minst en gång i månaden och brukar vara både blond, brunett och rödhårig. Svart har jag dock aldrig testat men det kommer säkert.

Hur länge har du jobbat på KINO och vad tycker du om det? Jag tror jag såg dig dansa en kväll (om det var du i den genomskinliga svarta förra helgen?) Det var grymt. Blev stenhård.

Jag har dansat här i ca 5 år och älskar det. Älskar att dansa, alla mina fina tjejer jag jobbar med och självklart er män. Världens bästa jobb helt enkelt. Ja, det var jag. Kul att du gillade och fick valuta av dansen.

Hur ofta jobbar du och kan man få en privat dans? Kram Stefan

Hej Stefan. Jag jobbar lite olika vecka för vecka men i snitt 4 dagar i veckan. Självklart kan du det. Kom hit och prata med värdinnan så hjälper hon dig med det. Vi kanske till och med kan bada jacuzzi ihop. Mmmm, mysigt.

Hej Sandy. Jag tror jag är lite kär i dig. Jag gillar korta tjejer. Hur lång är du och vad väger du?

Hej gulle. Men åh, vad söt du är. Jag är 163 cm och väger 50 kg. Bara brösten väger nog 1 kg styck dock.

Sandy – brukar du ha bh på dig hemma eller går du runt i en tight t-shirt med brösten lösa så de skumpar sådär härligt? /Nils

Hej Nils. Jag är alltid bh- och tros-lös hemma. Gillar egentligen inte kläder. Det kanske är en jobbskada? ;) Har jag tur är det någon granne som spanar in mig och det går jag igång på.

Hej, vilken slags kille gillar du? 

Hej, Jag har egentligen ingen typ utan gillar en fast och intensiv blick och starka händer. Sen får han gärna lukta gott och rent också. När han gnider sina raspiga kinder mot mig fastnar hans doft på mig. Väldigt upphetsande. Självförtroende är dessutom väldigt sexigt.

XOXO

Sandy

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Söndag på Club KINO

Hej älsklingar. Hur har er söndag varit? Min har varit skön och erotisk, som vanligt, och nu är jag taggad inför en natt här på Club Kino. Ni vet väl att vi har de snyggaste tjejerna som är grymma på att dansa sensuellt och att förföra?! Vi har alla sorters tjejer här- små tuttar, stora tuttar, små rumpor, stora rumpor, långa, korta, blonda, brunetter, rödhåriga – ja, alla sorter. Så, vad du än gillar slår jag vad om att vi har en tjej som faller dig i smaken. Vi är lyxiga, sensuella, omhändertagande och experter på vad män vill ha och tycker om.

Så, masa dig ur soffan, stäng av tvn och kom hit och upplev en erotisk stund som du aldrig kommer glömma.

XOXO

Sandy

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Are you my Happy Valentine? ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snart är den här - Alla hjärtans Dag! Lördag den 14:e februari  – Kom hit och tillbringa denna dag/natt med oss! Våra flickor är såå laddade och här känner du dig aldrig ensam – tvärtom- gör denna natt till din- låt dig förföras och åtrås- låt oss ta hand om dig (och kanske dina vänner?) Det är sådant vi är bra på- vi älskar män och att få visa vår uppskattningvi älskar att ni kommer hit -Så låt oss ge dig en natt att längta tillbaka till och som du framför allt  inte kommer att glömma! Blir du min Happy Valentine? ;)

Massa kärlek från alla syndiga flickor på Club KINO!  <3 <3 <3 Kenzie

 

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Mmmmm!

I kväll är jag ledig, och jag har tråkigt. Vad hade du gjort med mig om du var här? Blundar jag kan jag fantisera att du ligger bredvid mig i sängen. Lätt lossnar du på min troskant och för försiktigt in ett finger som börjar massera min lilla knapp. Jag blir varm och våt. Mmmmm, vilken härlig fantasi. Det är just sådana fantasier jag förgyller mina dagar med. Nästan alla mina lediga dagar spenderar jag i sängen, antingen ihop med en vibrator eller med en härlig man. Jag kan helt enkelt inte få nog.

Blundar jag igen kan jag riktigt känna doften av din after shave, känna raspet av ditt skäggstubb mot min kind och hals. Det ger små röda märken i min varma och upphetsade hud. Känna din tunga bringa mot mina bröst och hur du ger mig små kärleksbett i nacken. Mmmm!

Nu blev det lite svårt för mig att skriva så nu ska jag hoppa ner i sängen igen och göra det skönt för mig själv – och tänka på dig.

XOXO

Sandy

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Yours for tonight?…

Än dånar musiken ur högtalarna – natten är inte över än- inte här – inte på Club KINO- runt scenen sitter fler ögon riktade mot en kvinna- hon rör sig långsamt…i takt till musiken…slingrar sina långa ben kring stången. Börjar långsamt lätta lite på den tighta klänningen som åkt upp en bit över rumpan. Fantasierna är många nu- och hon njuter. Njuter av de kåta blickarna som redan klätt av henne med blicken- vem blir hennes för inatt?…Kanske är det du? ;)

Puss & kram Kenzie 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Dejta oss på Valentine’s day!

Sitter du och har ångest över att du ännu ej har en date till Alla hjärtans dag? Misströsta inte älskling! Kom och fira denna kärleksfulla dag med oss och få en dejt med inte en, inte två utan minst 10 härliga kvinnor som alla svärmar om just din uppmärksamhet. Alla vill vara just din Valentine denna lustfyllda natt. Vi finns här för dig och skålar med dig i kall och bubblig skumpa, klädda i röda och söta (och även kinky) underkläder. Sedan väljer du hur du vill spendera resten av natten – i ett lyxigt rum med en skön säng, varma filtar och kall champagne eller i ett hett bubblande bad. Eller varför inte i vårt kinky-rum?!

En perfekt alla hjärtans dag blir det, oavsett vad du väljer.

 

XOXO

Sandy

 

 

Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer

Lets play the Fifty Shades Of Grey…

 

Här sitter hon och väntar på dig…
Snart har filmatiseringen av Fifty Shades Of Grey världspremiär på bio - (den 13 februari)- Vår butik har laddat upp med massa roliga leksaker i en serie med namnet “Fifty Shades Of Grey” Allt från piskor, handbojor, ögonbindel,  glidmedel- You name it! Sasha fastnade för handbojorna och slipsen…vad gillar du? Vågar du gå loss på lite fantasier? Kom hit till oss på Club KINO och lek lite;) Våra flickor älskar att leka ;) Och vi väntar på dig…
Kisses! :*   Kenzie 
.
Publicerat i Poledancing, Strippklubb, Striptease, Uncategorized | Stängt för kommentarer